1/12/2005

Bismillahirahmanirrahim

Assalamualaikum..

Destinasi:

Laman Web Menarik Hari Ini:

Pengajaran hari ini: Saya baru tahu, ada juga lelaki yang fikir macam tu ( dipetik dari emel)

awek saya dan saya

saya suka tengok jari awek saya...cantik
betul ni sungguh
sampai takut nak pegang...bukan takut patah...
takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each
other di satu hari yang giler forever
depan yang maha Esa

saya suka tengok rambut awek saya...cantik
betol ni sungguh
sebab tu saya belikan tudung...bukan sebab jeles
orang lain tgk jugak....
tapi sebab saya nak tgk rambut iklan pantene dia
sampai bila2...
bukan yang terbakar dek api neraka di suatu hari
yang giler forever

saya suka tgk body awek saya...cantik
betol ni sungguh
sebab tu saya belikan dia telekong
supaya mase dating dengan kekasih die yang
utama
dia lagi cantik dan berseri menghadapNya
saya pun tumpang dapat pahala
pheh syoknye

saya sedih tengok awek saya
tak tido tak makan rindu kat saya
saya pun macam tu juga
ada problem yang sama
die tanya apa ubatnya?
saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa
semoga lebih cintakanNya dari saya

saya sedih tengok awek saya
selalu pesan macam2 kat saya
makan, minum, drive elok2
tapi bila tengok movie sama2
burn asar maghrib gitu aje
die tak kata aper
berdosanye saya....

kesimpulannya saya memang sayang dia
nak jumper die giler forever
yang forever punye forever
di dunia dan akhirat terutamanya
janji nak share heaven sama2

semoga kami saling mengingati
dosa sendiri pun infiniti...
nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...
semoga kami menginsafi diri
Ya Allah ampunkanlah kami....

p/s: moga dapat laa jadi pakwe camni.. ;)



=====

Bila Hati Menghadap Tuhan...Baru Kusedar Ada Kelemahan
Terasa Kerdil Berbanding Yang Esa...Terharu, Terfikir Betapa Agungnya
TUHAN...


No comments: