11/29/2008

Aduhai FaceBook

Bismillahirahmanirrahim

Assalamualaikum..

Destinasi:

Laman Web Menarik Hari Ini:
FaceBook

Pengajaran hari ini:
Ukhwah Kerana ALLAH.

Semalam hari Jumaat dengan izin ALLAH, telah terdaftar facebook ni. Sebelum ni ada friendster. Tapi malas nak layan. Tapi rasanya facebook ni lain dari yang lain. kalau kita ibaratkan friendster tu untuk adik-adik, facebook ni untuk orang dewasa. Memang sesuai untuk tambah ukhwah. Tapi niat mesti betul dan kerana ALLAH. Jika tidak masa habis tidak disedari.
Sehari dua ni, memang rasa ada kebaikan facebook ni. Banyak pengajaran dan terasa ukhwah tu semakin kuat. Nanti nak promote kat kak tentang facebook ni. Kawan-kawan jom lah.


2 comments:

kakchik said...

patut la ada kakchik terima invitation dari mumtazah.

Mumtazah : : - Kita Jauh Tapi Dekat - : : said...

Hehe. Tapi saya dah search islamic facebook.Ada alternatif tu. Berkira-kira.